Menu jul/påske mm til 35-40 personer |
|||
Ret nr. | Stk./vægt | Ret/råvarer | Leverandør 2011 |
1 | 600 g | marinerede sild | Bent |
2 | 600 g | karry sild | Mie/Bent |
3 | 30 | fiskefileter | Bent |
4 | 1,5 kg | rejer | Bent |
5 | ½ kg | ål | Bent |
6 | 4x100 g | laks | Bent |
3 | citron | Grethe | |
1 | remoulade | Grethe | |
1 | mayonnaise | Grethe | |
7 | 80 | tarteletter | Grethe |
2½ kg | kylling fileter | Grethe | |
8ds | asparges | Lykke | |
8 | 2 bakker | leverpostej | Torben |
3 pakker | bacon | Torben | |
2 gl. | champignon | Torben | |
9 | 20 stk. | skinke | Lykke |
1 stort glas | asparges | Lykke | |
17 æg | røræg til skinke/ål | Lykke | |
10 | 20 | æg | Hanne |
10 | tomat | Hanne | |
11 | 1 bakke | sylte | Jette |
1 gl. | rødbeder | Jette | |
1 gl. | sennep | Jette | |
12 | 1½-2 kg | frikadeller | Henny |
13 | 3 | agurkesalat | Torben |
14 | 2½ kg | flæskesteg | Jette |
1 gl. | rødkål | Mie | |
15 | ½ kg | stærk ost | Jette |
½ kg | mild ost | Jette | |
1 | dana blue | Jette | |
1/4 | brie | Jette | |
1 | ananas | Jette | |
3 | peberfrugt | Jette | |
½ kg | vindruer | Jette | |
kiks | Jette | ||
3 | kærgården | Torben | |
1 | fedt | Torben | |
160 | rugbrød | Lykke | |
3 store | formbrød | Lykke | |
16 | 1½ kg | frugtsalat | Jette |
2 | enkel | Lykke | |
2 | rød Ålborg | Torben | |
17 | 1 dåse | makrel i tomat | Hanne |
18 | 30 stk. | pålægschokolade | Hanne |
19 | Karrysalat | Mie |