Menu jul/påske mm til 35-40 personer

Ret nr. Stk./vægt                  Ret/råvarer Leverandør 2011
       
1 600 g marinerede sild Bent
2 600 g karry sild Mie/Bent
3 30 fiskefileter Bent
4 1,5 kg rejer Bent
5 ½ kg ål Bent
6 4x100 g laks Bent
  3 citron Grethe
  1 remoulade Grethe
  1 mayonnaise Grethe
7 80 tarteletter Grethe
  2½ kg kylling fileter Grethe
  8ds asparges Lykke
8 2 bakker leverpostej Torben
  3 pakker bacon Torben
  2 gl. champignon Torben
9 20 stk. skinke Lykke
  1 stort glas asparges Lykke
  17 æg røræg til skinke/ål Lykke
10 20 æg Hanne
  10 tomat Hanne
11 1 bakke sylte Jette
  1 gl. rødbeder Jette
  1 gl. sennep Jette
12 1½-2 kg frikadeller Henny
13 3 agurkesalat Torben
14 2½ kg flæskesteg Jette
  1 gl. rødkål Mie
15 ½ kg stærk ost Jette
  ½ kg mild ost Jette
  1 dana blue Jette
  1/4 brie Jette
  1 ananas Jette
  3 peberfrugt Jette
  ½ kg vindruer Jette
    kiks Jette
  3 kærgården Torben
  1 fedt Torben
  160 rugbrød Lykke
  3 store formbrød Lykke
16 1½ kg frugtsalat Jette
  2 enkel Lykke
  2 rød Ålborg Torben
17 1 dåse makrel i tomat Hanne
18 30 stk. pålægschokolade Hanne
19   Karrysalat Mie