Karrykoteletter med selleri

   
 
 
Ingredienser:

8 fadkoteletter
1 tsk. karry
50 g smør
3 finhakket løg
2 finhakket hvidløg
2 skrællede madæbler
2 grønne peberfrugter
1 dåse flåede tomater
1/4 selleri
1-2 tsk. karry
3 dl bouillon
1 dl piskefløde
 

Fremgangsmåde:

Vend koteletterne i tør karry og brun dem på en pande. Læg dem i et smurt ildfast fad. Drys salt og peber over.
Svits løg og hvidløg. Skræl æblerne og riv dem groft, skær peberfrugterne i tern, riv sellerien groft. Tilsæt det sammen med tomaterne, når løgene er klare og gyldne. Drys karryen over, og lad det simre lidt med. Smag til med salt/peber.
Fordel fyldet over og rundt om koteletterne, Hæld bouillon og fløde over. Dæk med låg eller folie. Sæt fadet midt i ovnen ved 250 grader i 20 - 30 min.

Serveres med ris og evt. mango chutney.