|
Ingredienser.
1 kylling 1500 g
Et stort bundt persille
salt og peber
100 g smør
½ l bouillon (terning)
Fremgangsmåde:
Rens kyllingen, kom salt og peber ind i sammen
med persillen. Gnid skindet med salt.
Smelt smørret i en tykbundet stegegryde
og steg kyllingen gylden på alle sider.
Hæld bouillonen ved og lad retten simre ca. en time.
Hold kyllingen varm, mens sovsen jævnes med maizena.
Serveres med nye kartofler
|
Agurkesalat:
1 agurk
1½ dl eddike
2 dl sukker
2-4 spsk. kogende vand
salt og peber
Skær agurken i papirtynde skiver, pres væske ud
af dem
med et viskestykke eller køkkenrulle. Opløs sukkeret i det
kogende vand, så det bliver "vådt".
Tilsæt eddiken, salt og peber. Rør i det jævnligt til sukkeret
er helt opløst. Kom agurkerne i og læg dem under pres
så de er helt dækket. Lad dem trække nogle timer.
Det bedste resultat fremkommer efter 24 timer.
Denne opskrift må ikke udnyttes kommercielt
uden tilladelse.
|