Mørbrad fad med peberflødesauce

 
 
   
Ingredienser:

2 afpudsede mørbrad
1/4 grøn peber
1/4 gul peber
1/4 rød peber
150 g bacon i tern
2 støre løg
200 g champion
200 g cocktail pølser
1/4 l fløde
2½ dl vand
salt/peber
maizena som sovsejævner

 

Fremgangsmåde:

Mørbraden deles i 5 stykker og bankes til
bøffer, brunes i smør og lægges i et ildfast fad.
Løgene svitses, baconen ristes, championen
deles i kvarte og ristes hver for sig og lægges
oven på bøfferne. Peberfrugterne snittes i små
firkanter og svitses i smør på panden, efter 3-4
min hældes vand og fløde ved. Lad det simre et
par min, jævn det let og hæld det over mørbraden.
Vend cocktailpølserne på panden og hæld dem
ved. Retten skal stilles ind i en forvarmet ovn ved
ca. 170 grader i 20 min.

Serveres med salat, kartoffelmos eller ris