Ingredienser: 2 afpudsede
mørbrad
1/4 grøn peber
1/4 gul peber
1/4 rød peber
150 g bacon i tern
2 støre løg
200 g champion
200 g cocktail pølser
1/4 l fløde
2½ dl vand
salt/peber
maizena som sovsejævner |
Fremgangsmåde:
Mørbraden
deles i 5 stykker og bankes til
bøffer, brunes i smør og lægges i et ildfast fad.
Løgene
svitses, baconen ristes, championen
deles i kvarte og ristes hver for sig og lægges
oven på bøfferne.
Peberfrugterne snittes i små
firkanter og svitses i smør på panden, efter 3-4
min hældes vand og fløde ved.
Lad det simre et
par min, jævn det let og hæld det
over mørbraden.
Vend cocktailpølserne på panden
og hæld dem
ved. Retten skal stilles ind i en forvarmet ovn ved
ca. 170 grader i 20 min.
Serveres med salat, kartoffelmos eller ris |