Fyldte peberfrugter

Dette er lunder 1951's favorit ret
 
         
                                                                 
   Ingredienser:

6 grønne peberfrugter
250 g spagetti
Revet ost
2 gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
½ dl olie
500 g hakket oksekød
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 ds. flåede, hakkede tomater
3 dl bouillon
2 tsk. tørret basilikum
salt/peber

                    

Fremgangsmåde:

Peberfrugterne halveres og renses, gulerødderne skrælles
og rives på rå kostjern. Løg og hvidløg hakkes fint.

Vandet til spagettien varmes og saltes.
Når det koger tilsættes peberfrugterne.
De blancheres i præcis 1 min. Lad være med at give dem ekstra, selv om vandet gå af kog. Tag dem op og arranger dem i et ildfast fad.
Kog spagettien efter posens anvisning. Tilsæt evt. lidt frisk basilikum.

Løgene svitses i en gryde, tilsæt kødet og når det har delt sig tilsættes tomater, gulerødder, pure, bouillon og krydderierne. Lad retten småkoge i 15 min.
Sovsen fyldes i peberfrugterne, lidt spagetti lægges over og øverst revet ost.
Sættes i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet.

Serveres på tallerken med lidt pasta med sovs ved siden af.