|
Ingredienser:
6 grønne peberfrugter
250 g spagetti
Revet ost
2 gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
½ dl olie
500 g hakket oksekød
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 ds. flåede, hakkede tomater
3 dl bouillon
2 tsk. tørret basilikum
salt/peber
|
Fremgangsmåde:
Peberfrugterne halveres og renses,
gulerødderne skrælles
og rives på rå kostjern. Løg og hvidløg hakkes fint.
Vandet til spagettien varmes og saltes.
Når det koger tilsættes
peberfrugterne.
De blancheres i præcis 1 min. Lad være med at give dem ekstra, selv om
vandet gå af kog. Tag dem op og arranger dem i et ildfast fad.
Kog
spagettien efter posens anvisning. Tilsæt evt. lidt frisk basilikum.
Løgene svitses i en gryde, tilsæt kødet og når det har delt sig
tilsættes tomater, gulerødder, pure, bouillon og krydderierne. Lad
retten småkoge i 15 min.
Sovsen fyldes i peberfrugterne, lidt spagetti lægges over og øverst
revet ost.
Sættes i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet.
Serveres på tallerken med lidt pasta med sovs ved siden af. |