Lunders pizza |
Ingredienser: | Fremgangsmåde: | |
Bund: 25 g gær 2 3/4 dl lunken vand 150 g hvedemel 2½ dl 3/4 tsk. salt 250 g durum mel 4 dl |
Udrør gæren i vandet, tag ½ dl mel fra
til senere. Tilsæt alle ingredienserne og rør sammen. Dejen skal være klistret og fugtig. Lad dejen hæve 1 time. Rul dejen ud på et mel (½dl) drysset bord til ca. ½ cm tykkelse. |
|
Fyld: 1 løg 2 dl tomatpuré 1 dl bouillon 200 g skinke 200 g champion 100 g revet ost evt., bacon, ananas, peber mm. 1 spsk. oregano 2 spsk. olivenolie eller lign. |
Hak løgene, rens champion og skær dem i skiver. Kog tomatpuré og bouillon op og tilsæt løget. Kog i ca. 5 min. uden låg til den er tykflydende. Smør sovsen på bundene og fordel fyldet. Kom ost over og drys oregano over. Dryp med olien. Stil pizzaerne i en overvarmet ovn ved 225 grader i midten i ca. 20 - 25 min alt efter mængden af fyld |