Lunders pizza

 
  Ingredienser: Fremgangsmåde:
  Bund:
25 g gær
2 3/4 dl lunken vand
150 g hvedemel 2½ dl
3/4 tsk. salt
250 g durum mel 4 dl
Udrør gæren i vandet, tag ½ dl mel fra til senere.
Tilsæt alle ingredienserne og rør sammen.
Dejen skal være klistret og fugtig.
Lad dejen hæve 1 time.
Rul dejen ud på et mel (½dl) drysset bord
til ca. ½ cm tykkelse.
 
Fyld:

1 løg
2 dl tomatpuré
1 dl bouillon
200 g skinke
200 g champion
100 g revet ost
evt., bacon, ananas, peber mm.
1 spsk. oregano
2 spsk. olivenolie eller lign.
 

Hak løgene, rens champion og skær dem i skiver.
Kog tomatpuré og bouillon op og tilsæt løget.
Kog i ca. 5 min. uden låg til den er tykflydende.
Smør sovsen på bundene og fordel fyldet.
Kom ost over og drys oregano over. Dryp med olien.
Stil pizzaerne i en overvarmet ovn ved 225 grader
i midten i ca. 20 - 25 min alt efter mængden af fyld