Lunders pølsehorn

   
 
  Ingredienser: Fremgangsmåde:
  75 g. gær
2½ dl. mælk
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
150 g. margarine
500 g. hvedemel
12 pølser

 
 1. Lun mælken i en gryde håndvarmt.
 2. Opløs gæren i mælken.
 3. Tilsæt salt, sukker og margarine.
 4. Tilsæt melet lidt af gangen, og ælt dejen godt sammen.
 5. Del dejen i 3 lige store kugler, og lad dem hvile i et par minutter.
 6. Rul hver kugle ud i en cirkel, og del hver cirkel i 8 trekanter.
 7. Læg en halv pølse i den brede ende af trekanten, og rul ind til midten.
 8. Kom pølsehornene på bageplader, og lad dem hæve i 20 min.
 9. Pensl pølsehornene med æg.
10. Bag pølsehornene i en 230 grader varm ovn i ca. 10 min.