Lunders pølsehorn |
Ingredienser: | Fremgangsmåde: | |
75 g. gær 2½ dl. mælk 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 150 g. margarine 500 g. hvedemel 12 pølser |
1. Lun mælken i en gryde
håndvarmt. 2. Opløs gæren i mælken. 3. Tilsæt salt, sukker og margarine. 4. Tilsæt melet lidt af gangen, og ælt dejen godt sammen. 5. Del dejen i 3 lige store kugler, og lad dem hvile i et par minutter. 6. Rul hver kugle ud i en cirkel, og del hver cirkel i 8 trekanter. 7. Læg en halv pølse i den brede ende af trekanten, og rul ind til midten. 8. Kom pølsehornene på bageplader, og lad dem hæve i 20 min. 9. Pensl pølsehornene med æg. 10. Bag pølsehornene i en 230 grader varm ovn i ca. 10 min. |