Tarteletter

 
  Ingredienser: Fremgangsmåde:
     
 

1 stor kylling eller 800 g kyllingefilet.           
Kyllingen er bedst, men noget snask.          
2 dåser asparges                                        
75 g smør                                                 
75 g mel                                                    

3/4 l hønsevand eller bouillon                     
30 tarteletter                                 
 Citron                                                                                
                                                                          
                                                                
                                                                
                                                               
                                                                

                                                    

  
 Kyllingen koges en times tid i vand
Fileterne koges 25 min i hønsebouillon.
Derefter skæres de i tern.

Sovs:
Smørret smeltes ved svag varme og melet røres i.
Suppevandet røres i lidt af gangen, fortsæt til sovsen
får en passende konsistens. husk asparges vandet.

Kød og asparges kommes i og gennemvarmes.

Smag til med salt, peber og citron.
Tarteletterne varmes efter anvisningen på pakken
Pyntes med persille eller paprika.